luni, 21 octombrie 2013, 17:57 view Vizualizări: 477 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Încă un partid se alătură la APELUL făcut de Voronin

Foto: noi.md
Partidul "Renaștere-Vozrojdenie", condus de Vadim Mișin, este deschis pentru discuții cu Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) în vederea unificării partidelor de stînga. Reacția vine la cîteva ore după ce și liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că se alătură PCRM-ului în vederea demiterii actualei guvernări, transmite NOI.md.

“Însăși ideea de a uni forțele de stînga nu este nouă. Necesitatea acestei idei este așteptată de mult în societatea noastră. Dar trebuie să fie bine înțeles că între idee și întruchiparea ei reală este o distanță foarte mare. Dacă PCRM are intenții serioase față de această idee atunci ar trebui să aibă loc discuții particulare detaliate”, se menționează în comunicatul de presă al formațiunii.

Potrivit Partidului "Renaștere-Vozrojdenie", un lucru este încercarea de a uni partidele de stînga, care în afară de denumire, ștampilă și lider nu le-a mai rămas nimic, și alt lucru este ca partidele care sînt complet structurate și figurează în toate regiunile țării să se înțeleagă.

Potrivit formațiunii, partidul este pregătit pentru discuții și consideră că, importante sînt nu ambițiile de partid, dar interesele cetățenilor. 

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, cheamă toate forţele de stînga să se unească, pentru a demite actuala guvernare.
 

Cuvinte cheie: Voronin, Parlament, decizie
comments powered by Disqus