luni, 4 noiembrie 2013, 1:52 view Vizualizări: 1135 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Filat recunoaște că Uniunea Europeană nu vrea integrarea Moldovei

Foto: protv.md
Declarația a fost făcută, duminică, 3 noiembrie, de liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, fostul Premier demis pentru acte de corupție, Vladimir Filat în cadrul mitingului proeuropean organizat de actuala guvernare.

”Vreau să transmit un mesaj Europei, astăzi, aici din Piața Marii Adunări Naționale. Chiar dacă voi nu ne vreți, chiar dacă voi nu ne iubiți, noi vă vrem și noi vă iubim”, a declarat Vladimir Filat.

Sursa citată a subliniat că în pofida lipsei ”de iubire” din partea Europei, actuala guvernare intenționează să ”va merge înainte” spre integrarea europeană.

Mitingul din 3 noiembrie are loc la cererea liderilor Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vladimir Filat și a liderului formal al Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, pentru susținerea politicilor guvernamentale.

Totodată, în redacția agenției OMEGA au venit informații din toate raioanele țării, potrivit cărora bugetarii, angajații întreprinderilor de stat, dar și funcționarii publici au fost impuși de reprezentanții PLDM și PD să participe la manifestarea din 3 noiembrie. Aceștia au fost șantajați cu demisii, dacă nu vor ieși în PMAN. De asemenea, în unele raioane s-au făcut liste nominale ale participanților.

Cuvinte cheie: Moldova, Europa, Filat
comments powered by Disqus