duminică, 8 decembrie 2013, 8:35 view Vizualizări: 1196 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Britanicii trec prin experienţe paranormale. Oamenii se plâng că sunt speriaţi de vârcolaci, fantome sau vrăjitoare

Foto: publika.md

Britanicii se plâng tot mai des că trec prin experienţe paranormale. Fie că este vorba despre vârcolaci, fantome sau vrăjitoare, oamenii sună îngroziţi la serviciile de urgenţă şi cer ajutor. La rândul lor, echipajele de intervenţie sunt nemulţumite că sunt alertate în astfel de cazuri.

Astfel, o femeie a cerut ajutorul autorităţilor şi s-a plâns că partenerul încearcă să o vrajească. Iar un bărbat din oraşul Stroud a sunat la 999 spunând că a fost otrăvit de un satelit controlat de vrăjitoare, în timp ce un băiat îi anunţa pe poliţişti că el însuşi este vrăjitor.

În Cheltenham salvatorii au fost alertaţi de un taximetrist care a cerut urgent să fie trimişi vânători de fantome pentru că nevastă-sa ar fi un vârcolac şi că în cartierul lui au loc lucruri stranii.

Potrivit autorităţilor, aceste situaţii au loc deoarece unii cetăţeni petrec prea mult timp în faţa televizorului. Totuşi salvatorii din Londra au avut parte de un real fenomen ciudat. Aceştia au spart uşa unei locuinţe după ce au primit un apel la linia de urgenţă, dar nu le-a vorbit nimeni. Casa era pustie. În urma investigaţiilor s-a stabilit că pisica proprietarului a fost cea care a apelat 999.

comments powered by Disqus