luni, 11 noiembrie 2013, 6:30 view Vizualizări: 1137 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Topul celor mai profitabile depozite bancare din Moldova în euro

Foto: vestic.ro

Echipa de la bancamea.md vă prezintă cele mai profitabile depozite bancare (în vigoare la 07 noiembrie 2013) oferite de băncile comerciale din Moldova pentru plasarea euro pe termen de 6, 12 și 24 luni. În acest clasament nu sunt incluse depozitele destinate copiilor și cele pentru pensionari.

Top depozite 6 luni

 

6% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii, depozitul Rentabil. Depozitul permite depuneri suplimentare, dar nu permite retragerea  parțială a banilor din cont.
 

5,5% - rata (flotantă) oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Acest depozit permite depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) de mijloace bănești și retrageri parțiale. Este posibilă capitalizarea dobânzii.
 

5% - dobândă oferită de Banca de Economii (depozitul Fidelitate), Banca Socială (depozitul BS-Absolut) și Unibank (depozitulStandart). Toate cele 3 depozite permit depuneri suplimentare de bani în cont. Retrageri parțiale permit toate, cu excepția Unibank. De menționat este faptul că rată fixă a dobânzii oferă doar depozitul Standart.
 

Top depozite 12 luni
 

7% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii, depozitul Rentabil. Depozitul permite depuneri suplimentare, dar nu permite retragerea parțială a banilor din cont.
 

6,5% - rata (flotantă) dobânzii oferită de Comerțbank prin depozitul Barocco. Depozitul nu permite depuneri suplimentare sau retrageri parțiale ale mijloacelor bănești.
 

6,4% - dobânda oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Rata dobânzii este flotantă. Depozitul permite depuneri suplimentare și retrageri parțiale ale banilor din cont. Depozitul oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.
 

Top depozite 24 luni
 

7,2% - rată oferită de depozitele Clasice (Banca Socială) și Fidelitate (Banca de Economii). Depozitul oferit de BEM permite depuneri și retrageri de bani din cont, în timp ce cel oferit de Banca Socială permite doar retrageri. Rata dobânzii este flotantă la ambele depozite.
 

7% - rată oferită de mai multe produse precum Barocco (Comerțbank), Uni-Profit (Unibank), Aniversare 20 ani (Banca Socială) șiBS-Absolut (Banca Socială). Doar depozitul BS Absolut permite depuneri suplimentare și retrageri parțiale din cont.
 

6,5% - rata dobânzii oferită de către Comerțbank (depozitul Gotik). Rata dobânzii este fixă, dar nu se permit depuneri sau retrageri.
 

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca comercială etc.
 

Cuvinte cheie: bani, banca, Moldova
Sursa:  http://diez.md/
comments powered by Disqus