miercuri, 13 noiembrie 2013, 9:40 view Vizualizări: 1040 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

O nouă interpretă în showbiz-ul din Moldova. A reuşit să susţină un concert solo la Moscova

Foto: publika.md

În showbiz-ul moldovenesc a apărut un nou nume. Tais Logvinenko este elevă în clasa a 11, la Liceul teatral din Chişinău. De la vârsta de doisprezece ani ea e cântă la chitară, compune poezii. Deşi încă nu este cunoscută la noi în ţară, ea a reuşit deja să susţină un concert solo la Moscova.

"Am fost invitată să particip la concursul 'Katiuşa', desfăşurat la Moscova. Concursul a durat trei zile, dar am stat mai mult, deoarece m-am întâlnit cu un fan de-al meu, anterior, am discutat cu el pe reţelele de socializare. El m-a ajutat să organizez primul meu concert solo", a declarat aceasta.

Tânăra interpretă recunoaşte că a devenit populară datorită Internetului şi spune că deja are o armată de admiratori. "A fost o întâmplare. Acum trei ani, o prietenă a postat pe Internet un videoclip cu participarea mea. Clipul a avut multe accesări. De atunci numărul admiratorilor mei din Rusia a crescut semnificativ, iar acum - şi în Moldova. Încă nu am decis ce stil muzical am să practic. Încerc mai multe genuri de muzică, în special muzica rock", a precizat Logvinenko.

Piesele Taisiei Logvinenko pot fi ascultate pe contul interpretei pe youtube. Cea mai populară piesă a acumulat 300 de mii de vizualizări.

 

Cuvinte cheie: Rusia, show-business, concert
comments powered by Disqus