joi, 14 noiembrie 2013, 0:35 view Vizualizări: 1044 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Secretele lui Marilyn Monroe au fost vîndute pentru 25.600 dolari

Foto: mediafax.ro
Dosarele medicale ale actriţei Marilyn Monroe, care au dezvăluit faptul că artista americană a efectuat mai multe operaţii estetice, au fost vîndute cu 25.600 de dolari la o licitaţie organizată duminică de casa Julien's Auctions în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Scoaterea la licitaţie a dosarelor medicale ale lui Marilyn Monroe a stîrnit curiozitatea publicului, pentru că ele conţin mai multe radiografii ale feţei starului şi informaţii despre operaţiile pe care aceasta le-a suferit.

"Zvonurile despre operaţiile estetice suportate de Marilyn Monroe continuă să fascineze publicul" şi rămîn învăluite în "mister", se afirma într-un comunicat emis de casa organizatoare înainte de licitaţie.

Dosarele "înlătură dubiile despre acele intervenţii medicale şi oferă noi detalii despre operaţiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe într-o epocă în care chirurgia estetică nu era o practică populară", se afirmă în acelaşi comunicat.

Graţie acestor documente s-a aflat că vedeta americană a suportat o intervenţie la nivelul bărbiei şi o alta la nas încă din 1950, pe cînd avea doar 24 de ani. Dosarele medicale au dezvăluit, totodată, că Marilyn Monroe a suportat un avort spontan în urma unei sarcini extrauterine, în 1957, la New York. Ultimul dosar este datat din 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriţei. El descrie o căzătură suportată de vedeta americană în casa ei, care i-a cauzat un hematom şi o mică fractură la nivelul nasului.

Printre alte obiecte vîndute la această licitaţie s-au numărat o rochie creată de Catherine Walker pentru prinţesa Diana (75.000 de dolari), o valiză care i-a aparţinut Gretei Garbo (12.500 de dolari), precum şi un mantou al actriţei Elizabeth Taylor (25.000 de dolari).

Cuvinte cheie: SUA, licitatie, vinzare
comments powered by Disqus