miercuri, 27 noiembrie 2013, 10:45 view Vizualizări: 1062 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Ninsorile fac RAVAGII. Copaci căzuţi peste maşini în Bucureşti, trafic îngreunat şi nervi întinşi la maximum (FOTO)

Foto: romaniatv.net
Ninsori abundente, vînt puternic şi temperaturi de ianuarie în mai multe zone din ţară. Mai multe drumuri sînt acoperite de zăpadă şi au apărut şi primele probleme în trafic. Temperaturile au scăzut drastic şi au ajuns pînă la minus opt grade. În Capitală mai mulţi copaci au căzut peste maşini.

Fulgi mari de nea viscoliţi de rafale puternice de vînt marţi-noapte în Capitală. Zăpada a căzut fără oprire încă de la ora 19.00 luîndu-i prin surprindere pe bucureştenii care se gîndeau că iarna va întîrzia anul acesta. Şi cum în Capitală este o regulă că vremea rea pune probleme în trafic, nici de această dată situaţia nu a fost altfel. în marile intersecţii şoferii şi-au pus nervii la încercare. Pentru ca stratul de zăpadă să nu se aştearnă pe carosabil, autorităţile locale scos aproape 70 de utilaje la lucru.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării sînt de marţi sub avertizare meteo. Pînă miercuri la ora 14 va ninge, iar local şi temporar vîntul va avea intensificări, viscolind zăpada.

Cuvinte cheie: Romania, Prognoza meteo, zapada
comments powered by Disqus