luni, 2 decembrie 2013, 10:07 view Vizualizări: 1039 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Actorul din “The Fast and The Furious”, urmărit de blestem? Ce-a pățit cu o zi înainte să moară!

Foto: cancan.ro
O veste-șoc de la Hollywood a făcut înconjurul lumii, Paul Walker, protagonistul filmului “The Fast and The Furious” a decedat într-un accident.

Actorul se afla in masina unui prieten, pe scaunul din dreapta, cand acesta a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp din Los Angeles! Automobilul a ars ca o torta, anunta BBC News.

Vestea mortii sale a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca a murit intr- un accident rutier, petrecut in Southern California, anunta justjared.com.

Ieri, reprezentantii actorului au dezmintit informatia aceasta. Cateva ore mai tarziu, insa, nenorocirea s-a produs: Paul Walker avea sa-si piarda viata. Fanii actorului au crezut in prima faza ca este din nou vorba despre o gluma, insa purtatorul de cuvant al actorului a confirmat informatia.

Uimiti de bizara coincidenta, ziaristii de peste Ocean vorbesc despre "blestemul farselor macabre" care l-ar fi urmarit pe Paul Walker, mai ales ca el a murit exact asa cum i s-a prezis cu o zi inainte: intr-un accident rutier, dupa ce masina a luat foc!

Cuvinte cheie: SUA, actor, tragedie
comments powered by Disqus