marți, 3 decembrie 2013, 7:14 view Vizualizări: 993 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Astăzi vom avea parte de vreme frumoasă. Ce maxime termice anunţă meteorologii

Foto: publika.md
Astăzi meteorologii prognozează din nou vreme frumoasă, cu cer variabil. Expiră avertizarea cod galben de vânt, dar totuşi acesta va continua să sufle moderat la puternic.

Termometrele vor indica 0 grade la Briceni şi Soroca, un grad la Bălţi şi Edineţ. 2 grade sunt prognozate la Orhei. Câte 4 grade se vor înregistra la Tiraspol şi Leova, iar la Comrat şi Cahul, mercurul va urca până la 5 grade la prânz. În capitală cerul va fi variabil iar amiaza va aduna doar 3 grade.

Miercuri şi joi se vor înregistra câte 5 grade la Chişinău, în condiţiile aceluiaşi cer variabil. Vineri şi sâmbătă va fi la fel de frumos dar mai frig. Termometrele vor indica 4 şi respectiv 2 grade.

În România vremea se anunţă frumoasă, fără precipitaţii. Cel mai frig va fi la munte, la Braşov, cu minus un grad la orele amiezii. Un grad peste pragul de îngheţ se va înregistra la Sibiu. 2 grade vor fi la Cluj, Oradea şi Craiova, iar la Timişoara, Galaţi, Constanţa şi Bucureşti se vor înregistra câte 4 grade.

Pe continent va ninge la Moscova, întrucât aici se vor înregistra nu mai mult de minus 2 grade, în timp ce la Kiev va ploua, iar termometrele vor indica un grad. Cer noros dar fără precipitaţii la Londra, Paris şi Roma, cu 5 şi respectiv 17 grade la prânz. Vreme frumoasă cu soare din plin la Oslo, Praga şi Madrid. În aceste capitale vor fi câte 3 şi respectiv 13 grade.

Cuvinte cheie: Moldova, timp, Prognoza meteo
comments powered by Disqus