marți, 3 decembrie 2013, 0:10 view Vizualizări: 1258 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

A fost inventată aplicația care îți asortează hainele

Foto: publika.md
Dacă ai avut probleme mereu în ceea ce privește potrivirea hainelor sau dacă te-ai săturat ca prietena ta să te care după ea atunci când merge la shopping, doar ca să te întrebe dacă îi vine bine nu știu ce pantof cu toc neasortat, trebuie să știi că ai o scăpare, scrie blog.likeit.ro.

Ai o scăpare dacă stai în Londra. Asta pentru că a fost inventată o nouă aplicație care îți poate spune dacă un articol de îmbrăcăminte se potrivește sau nu cu garderoba ta. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Snap ColourPop, să faci o fotografie produsului vestimentar, iar aplicația va căuta o variantă potrivită pentru tine în aproximativ 150 de magazine din Marea Britanie.

Spre exemplu, dacă trebuie să îți cumperi o pereche de pantofi care să completeze culoarea compleului tău pe care vrei să îl porți într-o seară specială, tot ce trebuie să faci este să pozezi cu smartphone-ul pantalonii sau top-ul și Snap ColourPop îți va găsi soluția.

Snap ColourPop este disponibilă numai pentru dispozitivele iOS, asta pentru că posesorii de Android nu dau doi bani pe cum se îmbracă.
comments powered by Disqus