marți, 3 decembrie 2013, 3:55 view Vizualizări: 1033 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Vladimir Jirinovski a declarat despre necesitatea de a introduce trupe în Kiev

Foto: russia-on.ru
Potrivit deputatului Dumei de Stat, Vladimir Jirinovski, a opri revoltele de la Kiev este posibil doar aplicînd forța și arestînd liderii opoziției.

- Liderii opoziției ucrainene sînt persoane instruite în Occident, - a declarat Jirinovski . - Kliciko, de exemplu, nu ieșea din Germania. Acțiunile lor nu au tentă patriotică, ei vor încerca să facă totul pentru a crea o situație tensionată pe teritoriul Ucrainei. Trebuie arestați liderii partidelor de opoziție. Numai prin aplicarea forței poate fi restabilită ordinea.

Politicianul nu-și ascunde simpatia pentru Ianukovici.

- Kucima la timpul său a pierdut. Ianukovici nu trebuie să piardă – declară Jirinovski. - Sînt de partea lui Ianukovici. L-aș sfătui să organizeze o reuniune în Belovejskaia pușcia cu reprezentanții din Belarus și Rusia. Și acum poate fi anunțată crearea unei noi formațiuni politice a republicilor sovietice, ca să se concentreze nu pe revoluții, ci pe cultură.

Potrivit lui Jirinovski, în prezent președintele Ucrainei se ascunde în reședința sa secretă.

- Ianukovici, desigur, se află în reședința sa, despre care nimeni nu știe, - afirmă politicianul. - El nu trebuie să se expună pericolului, trebuie să ia o poziție fermă. Eu cred că în viitorul apropiat el se va întîlni cu reprezentanții Rusiei.

Cuvinte cheie: Rusia, Ucraina, parere
comments powered by Disqus