vineri, 10 ianuarie 2014, 10:18 view Vizualizări: 787 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Cine este tatăl copilului Annei Lesko

Foto : libertatea.ro
Moldoveanca Anna Lesko, una dintre cele mai admirate cîntărețe din România, recent şi-a anunţat fanii că este însărcinată în 7 luni. Cu toate acestea, vedeta nu a dat foarte multe detalii despre tatăl copilului.

Tatăl copilului cîntăreţei este DJ care a lucrat cu ea la mai multe proiecte muzicale. Tînărul de 28 de ani, mai mic cu 5 ani decît Anna Lesko, este foarte talentat şi se pare că între el şi Anna s-a aprins focul dragostei în urmă cu trei ani.

"Ne-am cunoscut prin intermediul managerului meu, Florian Nedelcu. Căutam un DJ pentru proiectul meu. Am făcut o preselecţie şi l-am ales pe el. Noi stăm împreună, sîntem mereu împreună, pe scenă, pe drumuri, acasă. Trăim de mult o viaţă de oameni căsătoriţi", a povestit artista pentru Libertatea.

Aseară, Anna a vorbit pentru prima dată despre sarcina ei: "Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sînt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte".

Aceasta a adăugat: "Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani".

Cuvinte cheie: muzica, Romania, copil
comments powered by Disqus