marți, 28 ianuarie 2014, 10:00 view Vizualizări: 1160 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

"Statul Federativ Malorossia" - o nouă formațiune pe teritoriul Ucrainei?

Foto: alternatiwa.org.ru
Președintele administrației de stat a orașului Sevastopol, Vladimir Iațuba, a făcut un apel la cetățeni în legătură cu ceea ce se întîmplă în țară, mai ales în regiunile vestice, transmite Regnum.

În special el le-a mulțumit orășenilor, care nu au permis acțiunea Euromaidanului în Sevastopol și, de asemenea, detașamentului "Berkut", care , potrivit acestuia , a coordonat totul de așa o manieră ca să arătăm decent".

Totodată 12 organizații obștești din Sevastopol au declarat despre posibilitatea de a crea statul federativ Malorossia și au pregătit deja o adresare către locuitorii din oraș , precum și consiliile locale din sudul , estul și centrul Ucrainei.

" Este pregătit apelul către consiliile regionale, orășenești și raionale de deputați din sud-estul și centrul Ucrainei despre crearea Statului Federativ Malorossia, cu orientarea spre Rusia și, de asemenea, este pregătită adresarea către guvernul și poporul din Rusia, UE și comunitatea internațională ...

În legătură cu amenințarea reală de lovitură de stat și acapararea violentă a puterii în Ucraina, la sediul central al organizațiilor sociale și politice ruse a avut loc o ședință a reprezentanților organizațiilor de tineret, sportive , a cazacilor, a organizațiilor politice și sociale din orașul rus Sevastopol. În cazul unei lovituri de stat și acapararea violentă a puterii, Sevastopolul, făcînd uz de dreptul său la autodeterminare, iese din cîmpul juridic din Ucraina . "

Cuvinte cheie: Stat, Ucraina, teritoriu
comments powered by Disqus