vineri, 21 februarie 2014, 10:14 view Vizualizări: 1119 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Formuzal despre principiile democraților din Găgăuzia: Dimineață – un pic gravizi, la amiază – pe jumătate

Foto: tribuna.md
„Îmi vine greu să înțeleg logica și cu atît mai mult să comentez acțiunile așa-numiților democrați din Găgăuzia care au votat ieri în unanimitate pentru desfășurarea congresului deputaților de toate nivelurile de autonomie, iar azi declară public despre inutilitatea acestuia. Dimineața ei sînt un pic gravizi, la amiază – pe jumătate, noaptea nasc, iar în dimineața următoare sînt din nou virgini”. Astfel a comentat la solicitarea NOI.md bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, decizia activului filialei Partidului Democrat din Găgăuzia de a refuza să participe la congresul aleșilor poporului de toate nivelurile, preconizat pentru 22 februarie.

„Ei pledează concomitent pentru doi vectori: ba pentru aderarea la Uniunea Vamală și Uniunea Eurasiatică, ba pentru integrarea europeană. Deja e timpul să se decidă. Și ce legătură are aici Formuzal și orice motive incriminate lui, dacă poporul Găgăuziei a declarat în mod clar că viitorul nostru este în Est? Acest lucru nu este în detrimentul prieteniei foarte strînse și cooperării cu Occidentul. Dar în condiții egale, și nu pe principiul remanent”, a continuat bașcanul.

„Am obosit de toate invențiile. A comenta prostiile înseamnă lipsă de autorespect! Timpul și poporul multinațional înțelept al Găgăuziei îl vor judeca și îl vor răsplăti pe fiecare după merit în următoarele alegeri”, a rezumat Formuzal.
 
Cuvinte cheie: Moldova, democrati, Formuzal
comments powered by Disqus