marți, 25 februarie 2014, 17:05 view Vizualizări: 1101 odată   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Astrologii prezic o primăvară complicată pentru Moldova

Foto: noi.md
Astrologii prezic o primăvara complicată pentru țara noastră. În perioada cuprinsă între începutul lunii martie și a doua jumătate a lunii mai, cînd Terra se va afla sub influența activă a planetei Marte, se prevăd dezastre naturale și turbulențe.

„În ansamblu, situația la nivel global va fi tensionată, dar avînd în vedere faptul că în Moldova există multe probleme nerezolvate, desigur că anume aici și va avea loc agravarea”, a explicat pentru NOI.md astrologul Irina Krasilnikova.

Potrivit astrologului, cel mai dificil va fi în luna aprilie, cînd se prevăd cele mai dificile și radicale evenimente. „În aprilie configurația planetelor-gigant reprezintă un pătrat mare. Această situație influențează puternic subconștientul. În astfel de momente oamenii sînt ghidați de instincte, nu de logică, iar acest lucru, desigur, duce întotdeauna la distrugeri semnificative. Sînt posibile dezastre naturale sub forma de condiții meteorologice anormale. În această lună vor fi două eclipse – solară și de lună (pe data de 15 și 29)”, a precizat Irina Krasilnikova.

În plus, conform predicțiilor astrologului, în această primăvară sistemul bancar va suferi puternic. „Posibil că aceste evenimente vor fi asociate cu prăbușirea monedei, care ar putea duce la întîrzierea plăților. Acest lucru poate fi un motiv de nemulțumire și proteste în masă”, a încheiat astrologul.

Cuvinte cheie: Moldova, prognoza, astrologie
comments powered by Disqus