joi, 27 februarie 2014, 15:50 view Vizualizări: 608 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Diacov vorbește cu liberalii în limbajul lui Freud

Foto: noi.md
Deputatul Parlamentului, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, prin replicile lui originale poate „trezi” colegii din Legislativ din starea de toropeală și plictisire. Iată și astăzi, Diacov a stîrnit de două ori hohote de rîs în Parlament, transmite NOI.md.

Astfel, faptul că în Acordul dintre guvernele Moldovei și Braziliei privind abolirea regimului de vize e stipulat că acesta este întocmit în limba moldovenească a stîrnit discuții aprinse privind denumirea limbii de stat a Republicii Moldova.

După mai multe schimburi de replici și declarații aprinse, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au promis că de acum înainte documentele vor fi scrise doar în limba română. În replică, deputata PL Corina Fusu a declarat că a primit o satisfacție enormă, iar colegul ei de partid, Valeriu Munteanu, a atenționat că nu va ceda niciun centimetru în această problemă. 

Ulterior, a luat cuvîntul Dumitru Diacov, care a recunoscut că este bucuros că „doamna Fusu a primit, în sfîrșit, plăcere și satisfacție în Parlament”. După ce deputații au rîs în voie, Diacov a adăugat că „nu este nevoie de centimetrul lui Munteanu”. 

Mai poți oare să crezi după asta că Diacov nu este familiarizat cu opera lui Freud!!!

 
Cuvinte cheie: Parlament, Diacov, liberalii
comments powered by Disqus