vineri, 18 octombrie 2013, 12:15 view Vizualizări: 1231 odată   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Banca de Economii a scos la licitaţie 256 de obiecte

Foto: noi.md
Banca de Economii (BEM) în care, după emisia de acţiuni, pachetul de acţiuni al statului s-a redus de la 56,6% la 33,3%, a scos la licitaţia, programată pentru 4 noiembrie, 256 de obiecte, inclusiv spaţiu locativ nefinisat, automobile, echipamente de refrigerare, pulverizatoare pentru plante, centrale termice şi diverse utilaje.

Potrivit Agenţiei "Infotag", cel mai scump obiect este o clădire multietajată (49% nivel de finisare) şi terenul aferent acesteia de pe str. Grădina Botanică 20/1 din Chişinău. Preţul iniţial depăşeşte cifra de 67 milioane de lei. Al doilea lot ca preţ este, de asemenea, spaţiu locativ în capitală: două blocuri multietajate în sectorul Ciocana, al căror preţ de pornire este de circa 55 milioane de lei.

Printre automobilele expuse la licitaţie prezintă interes un camion Volvo, estimat la circa 1,1 mil. lei.

În posesia băncii sînt şi diverse utilaje, printre care și o maşină de rindeluit de 103 mii de lei şi una de mortezat de 37 mii lei.

Printre sutele de oferte este o maşină de debitat, al cărei preţ constituie 199 de mii de lei şi o cabină frigorifică de 18 mii de lei.

Pentru participarea la licitaţie trebuie plătit un avans de 5% din preţul de pornire al obiectului ales şi taxa de participare de 50 de lei.
 
Cuvinte cheie: Moldova, banca, licitatie
comments powered by Disqus