miercuri, 20 noiembrie 2013, 2:44 view Vizualizări: 1109 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Cauza сatastrofei aviatice din Kazan ar putea fi un atac terorist

Foto: u-f.ru
Cazul prăbușirii avionului în orașul Kazan este investigat de cei mai buni anchetatori de la Moscova. Experții au anunțat preliminar versiunea principală a accidentului - o problemă de ordin tehnic. Cu toate acestea, nu a decăzut versiunea neoficială a atacului terorist.

Această versiune este alimentată de prezența la bordul avionului a pasagerilor "VIP" - fiul președintelui Tatarstanului, Irek Minihanov, și generalul FSB Alexandr Antonov. De notat faptul că FSB-ul republican a lucrat foarte dur, deoarece Kazan a fost capitala Universiadei și a unor campionate sportive. Colegii generalului consideră că acesta i-a trecut cuiva drumul și accidentul a fost cauzat de un atac terorist împotriva lui, scrie sobesednik.ru.

În ceea ce-l privește pe Irek Minihanov, acesta, fiind fiul președintelui, nu era implicat în politică, nu se lăuda cu relațiile sale. El s-a căsătorit recent cu o franțuzoaică, Antonia Guichard, pe care a întîlnit-o în timp ce studia în Elveția. Nunta a avut loc în Kazan. Căsătoria cu o străină nu a fost acceptată de o parte din elita Tatarstanului. În decembrie Irek Minnihanov urma să devină tată - soția lui este acum în luna a opta de sarcină.

Cuvinte cheie: catastrofa, atac, Rusia
comments powered by Disqus