marți, 17 decembrie 2013, 9:58 view Vizualizări: 1326 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Femeia care NU SIMTE frigul. "La -30 de grade simt viscolul ca şi cum ar fi o adiere caldă de vară"

Foto: antena3.ro
La prima vedere, Galina Kutereva este o femeie normală. Însă atunci când iese din casă, pe timp de iarnă, toate privirile se întorc după ea. La 50 de ani, această rusoaică susţine sus şi tare că nu simte frigul, iar hainele pe care le poartă când afară sunt -30 de grade amintesc de miezul verii.

Femeia, educatoare la o grădiniţă din Togliatti, Rusia, susţine că a fost "vindecată de orice boală, că trupul ei a început să întinerească şi că va trăi peste 100 de ani fără să aibă vreo durere".

"Pur şi simplu nu simt frigul. Atunci când ies afară din casă, mai ales când ninge, îmi place să port sandale sau papuci, pentru că senzaţia zăpezii care se topeşte pe piele e uimitoare. E ca şi cum o briză caldă mi-ar mângâia picioarele, mâinile şi faţa. Când este viscol, iar oamenii umblă îmbrăcaţi cu geci groase, fulare, căciuli, mie îmi place să îmi pun pun tricou şi o fustă scurtă şi să ies la plimbare pe stradă. Mă simt ca în mijlocul verii, când sunt la mare şi bate briza mării", povesteşte rusoaica.

"Cred că totul vine de la faptul că energia mea sufletească este una pozitivă. Nu m-am certat niciodată cu nimeni, nu am fost supărată pe ceva, am numai gândut pozitive şi bune, iar viaţa mea pare să fie într-o continuă ascensiune", continuă Galina.

"Cred cu tărie că voi trăi peste 100 de ani fără să experimentez boala. Mai mult, de când am început să îmi dau seama de viaţa mea cea nouă, parcă timpul a început să dea înapoi: fierele de păr albe mi-au dispărut, ridurile de pe faţă mi s-au estompat, iar toţi prietenii îmi spun că par mult mai tânără decât realitatea din buletin", spune Galina.

"Recomand tuturor să renunţe la egoism, invidie, lăcomie şi să se debaraseze de toate aceste lucruri negative. Viaţa este călduroasă şi frumoasă"!
Cuvinte cheie: sanatate, savanti, frig
Sursa:  antena3.ro
comments powered by Disqus