marți, 17 decembrie 2013, 2:53 view Vizualizări: 1294 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Nepoata Sofiei Rotaru l-a impresionat pe Karl Lagerfeld

Foto: delfi.ua
Nepoata legendarei intreprete Sofia Rotaru l-a impresionat pe Karl Lagerfeld.

Sofia Evdokimenko are doar 12 ani, dar a devenit deja vedetă pe Internet. Fata a căpătat celebritate nu atît grație bine-cunoscutei interprete Sofia Rotaru, care îi este bunică, ci datorită aspectului său uimitor.

Este greu să-l impresionezi pe renumitul designer Karl Lagerfeld.

Cu toate acestea, fata de 12 ani a reușit acest lucru la unul dintre spectacolele de moda de la Paris. Karl Lagerfeld a recunoscut că imediat a observat în public o fată frumoasă și a fost plăcut surprins de ținuta ei impecabilă. Creatorul de modă i-a făcut Soniei un cadou: cartea sa despre istoria modei cu dedicație. Și a spus că peste cîțiva ani fata ar putea face o carieră de succes în modelling și chiar i-a propus colaborarea în calitate de model!

Nepoata Sofiei Rotaru încă se gîndește la această ofertă, căci își dorește mai mult să devină designer decît model. Potrivit părinților, un model pentru mica fashionistă este Coco Chanel.

Sofia Rotaru își iubește mult nepoata și o răsfață cu cele mai deosebite cadouri, astfel încît de ziua ei, cîntăreața i-a făcut nepoatei Sonia cadou un cal de rasă.

comments powered by Disqus