joi, 2 ianuarie 2014, 1:49 view Vizualizări: 1047 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Un ambasador A MURIT, ÎN PRIMA ZI A ANULUI

Foto: nruvr.ru
Ambasadorul Palestinei la Praga, Jamal Al Jamal, a murit miercuri după-amiază din cauza rănilor suferite în urma unei explozii care s-a produs în timpul dimineții în apartamentul său, a anunțat poliția cehă, potrivit AFP.

"Cu regret, confirmăm această informaţie furnizată de serviciile de urgenţă", a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvînt a poliţiei, Andrea Zoulova. "Bărbatul, în vîrstă de 56 de ani, a suferit arsuri foarte grave", a declarat pentru AFP şefa serviciului de urgenţă, Jirina Ernestova. "După ce i-au fost stabilizate funcţiile vitale, el a fost transportat la spitalul militar Praga-Stresovice, în comă indusă", a adăugat ea.

Potrivit site-ului www.novinky.cz, care citează surse din cadrul poliţiei, diplomatul palestinian s-a rănit probabil în urma "manipulării imprudente a unui explozibil periculos".
Reşedinţa ambasadorului palestinian se află într-o clădire nou construită din cartierul Suchdol, situat în nord-vestul capitalei cehe.

Deflagraţia ar fi fost provocată de un sistem de alarmă antifurt în momentul în care diplomatul a deschis un seif în apartament, potrivit presei locale.

Cuvinte cheie: accident, victime, informatie
comments powered by Disqus