joi, 20 februarie 2014, 10:47 view Vizualizări: 1114 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Filat, Lupu și Hadârcă lansează o campanie pe întreg teritoriul țării

 Foto: timpul.md
Membrii Coaliţiei pentru Guvernare Pro-Europeanălansează o campanie de informare privind integrarea europeană a Republicii Moldova. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Adunării Generale a Coaliției, convocate azi . După ședință, liderul PLDM, Vlad Filat, a spus că cetăţenii Republicii Moldova trebuie să obţină informaţii veridice despre procesul de apropiere cu UE, în scopul de a “stopa minciuna şi intriga adusă de PCRM”, relatează NOI.md.

„Deputații din Coaliție sînt deputați responsabili, sînt oameni cu experiență și integri. Cetățenii trebuie să obțină informație veridică despre procesul de apropiere cu UE. Acesta este scopul campaniei de informare”, a precizat Filat.

La rîndulsău, președintele PDM, Marian Lupu, a spus că mesajul acestei campanii trebuie să ajungă în casa fiecărei familii din Republica Moldova.

„Fiecare dintre noi înţelege responsabilitatea pe care o are fiecare în parte, dar şi ce avem de făcut împreună pentru a atinge obiectivul de integrare a ţării noastre în Uniunea Europeană. Interesul de a stopa parcursul european al ţării este mare din partea unor forţe din ţară şi din afară”, a menţionat Marian Lupu.
“Promovarea avantajelor apropierii de UE este una dintre prioritățile noastre”, a spus liderul PLR, Ion Hadârcă.

Menționăm că anterior atît PLDM, cît și PDM au lansat separat campanii de informare referitoare la beneficiile aderării la Uniunea Europeană.

Cuvinte cheie: politica, deputat, sedinta
comments powered by Disqus