marți, 25 februarie 2014, 11:50 view Vizualizări: 1078 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Dodon lansează o campanie la nivel național

Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, anunță că partidul pe care îl conduce lansează astăzi, pe întreg teritoriul țării, campania „Moldova, moldoveni, moldovenesc”. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PSRM a anunțat că în acest sens vor fi tipărite mai multe foi volante, care vor fi repartizate în toate localitățile țării, iar mesajul principal care va fi transmis este cultivarea dragostei și mîndriei față de Republica Moldova, anunță NOI.md.

„Campania va dura pe parcursul următoarelor două-trei luni. Ne punem drept scop ca cetățenii să se mîndrească și să se identifice cu lozinca «Moldova, moldoveni, moldovenesc»”, a spus Dodon.

De asemenea, în cadrul campaniei va fi lansat și un manual de istorie a Republicii Moldova, care va fi repartizat în toate școlile din țară.

„Ministerul Educației este împotriva disciplinei Istoria Moldovei. Noi însă am angajat un grup de specialiști care pregătește o carte ce scoate la iveală cele mai importante evenimente ale țării. Vom distribui manualul gratis în toate localitățile”, a spus Dodon.

Cuvinte cheie: politica, Dodon, campanie
comments powered by Disqus