miercuri, 26 februarie 2014, 11:15 view Vizualizări: 1095 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Ghimpu despre lansarea lui Renato Usatîi și Veaceslav Platon în politică

Foto: eurodialogue.org
Moldova nu are nevoie de o nouă forță politică în frunte cu omul de afaceri Renato Usatîi sau fostul deputat pe listele AMN Veacelsav Platon. Declarația aparține președintelui PL, Mihai Ghimpu, și a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

O forță ca aceasta nu e nevoie să apară. Aici trebuie să apară o forță din oameni corecți, cinstiți, patrioți, fiindcă funcția publică ți-e dată pentru oameni, nu pentru a deveni miliardari și milionari”, a explicat Ghimpu.

Liberalul a făcut o declarație ironică pe marginea intenției lui Renato Usatîi de a se lansa în politică, precizînd că partidul condus de acesta nu are nicio șansă la viitoarele alegeri.

„De Renato Usatîi habar nu am. Dar cine sînt ei? Ce fel de partid? Cine îi va vota? Neamurile, prietenii, subalternii? Nu! Nu au nicio șansă. Ei, ce e problema noastră? Că alternativă nu există”, a remarcat Ghimpu.

Menționăm că omul de afaceri Renato Usatîi a depus la Ministerul Justiției cererea de confirmare a denumirii partidului său.
 
Cuvinte cheie: politica, parere, Ghimpu
comments powered by Disqus