duminică, 2 martie 2014, 11:00 view Vizualizări: 1047 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

De la cine își cer iertare politicienii moldoveni?

Foto : pan.md
„Unica greșeală este să nu-ți recunoști propriile greșeli”, spuneau în antichitate. Duminica iertării este ziua în care creștinii ortodoxi au posibilitatea să-și analizeze păcatele și să-și ceară iertare unul de la altul.

„Vreau să-mi cer iertare de la părinți. Nu am fost întotdeauna un fecior exemplar, nu întotdeauna le-am telefonat și le-am acordat atenție. Încă o dată vreau să-mi cer iertare de la alegătorii noștri pentru că nu întotdeauna am reușit să-mi onorez promisiunile făcute”, a relatat pentru NOI.md deputatul Mark Tkaciuk.

„Fiind o persoană credincioasă, doresc să-mi cer iertare față de toți cei pe care cîndva i-am ofensat. Recunosc, sînt momente cînd ca orice om comit greșeli pe care ulterior le regret. Sînt persoane de la care vreau să-mi cer iertare, însă nu voi da nume, deoarece e ceva foarte personal”, a menționat pentru NOI.md parlamentarul Sergiu Sîrbu.

„Consider că toți politicienii, inclusiv eu, sînt obligați în această zi să-și ceară iertare de la poporul moldovenesc pentru că nu le-au îndreptățit așteptările. Astăzi comemorăm ziua declanșării războiului transnistrean și consider că noi toți trebuie să ne cerem iertare de la locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului pentru acel război fără sens”, consideră deputatul Igor Dodon.
 
Cuvinte cheie: politica, religia, sarbatoare
comments powered by Disqus