luni, 21 octombrie 2013, 10:38 view Vizualizări: 1200 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Plugaru aduce acuzatii grave ex-premierului (VIDEO)

Foto: hotnews.md
După ce țara a cunoscut "adevărata față" a lui Vladimir Filat, care s-a transformat într-un "escroc politic", partidul său nu are nici o șansă să fie sprijinit de electorat. De această părere este analistul politic Anatol Plugaru, menționînd că Filat " a înșelat o mulțime de oameni", inclusiv, pe adepții săi.

"Faptul că Filat este un mare escroc politic, care ocupă locul al doilea după Luchinschi, știe toată lumea. Vlad Filat i-a înșelat aproape pe toți colegii sai, partenerii, persoanele care au donat bani în casa partidului, în casa cărorva campanii electorale", - a declarat Plugaru în cadrul programului PRIMETIME , adăugînd că Filat " fără nici o mustrare de conștiință promite, iar apoi rapid își ia rămas bun de la oameni".

Plugaru a subliniat că , în circumstanțele create Filat ar putea fi cu siguranță numit un "cadavru politic" , deoarece imaginea nefastă a liderului Partidului Liberal Democrat va avea un impact foarte negativ asupra carierei sale.

" Nu cred că acum, mai ales după aceste declarații, după ce oamenii au început să cunoască adevărata lui față, se vor găsi mulți doritori să voteze încă o dată pentru acest partid și pentru acest om ", - a concluzionat analistul.

La 13 octombrie omul de afaceri rus originar din Moldova, Renato Usatîi, în timpul conferinței de presă la Moscova, l-a acuzat pe Filat de delapidarea a 400.000 de lei, bani alocați pentru construcția caselor în localitatea afectată de inundații Cotul Morii.

Omul de afaceri a declarat că în timpul aflării la putere Vlad Filat a excelat în special în ceea ce privește convingerea, adăugînd că " în momentul cînd cerea bani, le făcea personal ceai interlocutorilor pentru a le cîștiga bunăvoința".

Cuvinte cheie: Plugaru, acuzatii, Filat
comments powered by Disqus