miercuri, 23 octombrie 2013, 11:08 view Vizualizări: 1259 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Lorena Eni va reprezenta Moldova la concursul „Super Models International 2013” (FOTO)

Foto: unimedia.info
Modelul Lorena Eni va reprezenta Moldova în concursul internaţional de frumuseţe Super Models International 2013, care se va desfăşura pe data de 2 noiembrie în Thailanda.

Acesta este un concurs reprezentativ, scopul căruia este schimbul de valori culturale, alegerea celor mai talentate delegate a ţărilor şi dezvoltarea relaţiilor culturale prin intermediul ultimelor tendinţe a modei, scrie allfun.md.

„Sunt studentă în anul doi la facultatea de drept, am absolvit şi facultatea de turism! Pasiunile mele sunt dansurile sportive pe care le-am practicat pe parcursul a 11 ani, formîndu-mi personalitatea. De asemenea modelling-ul, îmi plac mult activităţile în care pot să-mi manifest aptitudinile. În calitate de model am participat în foarte multe sesiuni foto, show-uri de modă, proiecte, reportaje televizate, spoturi publicitare. Primul concurs de frumuseţe la care am luat parte a fost la liceu, unde am cîştigat coroniţa. Însă la un concurs de talie internatională am participat anul curent pentru prima data, la Miss Fashion Tv, a fost o experienţă foarte frumoasă pentru mine.

Acum cu mult entuziasm mă pregatesc pentru concursul ce va avea loc pe 2 noiembrie în Thailanda, Super Models International. Mă simt foarte mîndră să reprezint Moldova la acest concurs. Aceste activităţi sunt utile şi valoroase pentru mine şi pentru dezvoltarea generăla atît timp cît le combin cu studiile. Mereu am fost de parerea că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat – atunci vei obţine ce ţi-ai pus în gînd. Şi asta nu pentru că aş fi o mare visătoare, consider că dacă depui suflet şi tărie de caracter, îţi atingi scopurile! O femeie frumoasa e o armonie între intelect şi fizic!", a spus sursa.

Cuvinte cheie: frumusete, concurs, Moldova
comments powered by Disqus