joi, 24 octombrie 2013, 11:16 view Vizualizări: 1238 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Vedete care-și cresc copiii singure

Foto : hipc-dzhankoy.org
Statutul de vedetă se îmbină perfect cu rolul de mamă, iar faptul că nu au un bărbat alături nu le sperie pe interprete.

Interpreta Tania Cergă a devenit mămică acum doi ani. Artista nu a vrut să facă nuntă, deși părinții săi au insistat să se mărite când au aflat că este însărcinată. Iubitul Tanei Cergă este de naționalitate azer și în mare parte își petrece timpul în Turcia. Tatăl micuței Izel este o persoană publică și artista nu dorește să-i divulge numele.

Georgeta Voinovan este mamă a șase copii și, chiar dacă are o situație financiară modestă, artista încearcă să acopere singură necesitățile copiilor. În ciuda scandalurilor intens mediatizate despre relațiile și conflictele cu tații copiilor, interpreta a reușit să păstreze neatinsă imaginea familiei sale.

Victoria Lungu a divorțat de soțul ei atunci când fiica sa,Valeria, avea doar șapte ani. Odată cu divorțul, a început perioada neagră din viața artistei, însă aceasta a înțeles că cea mai mare victorie din viața ei este fiica.
Deși a fost soție cu acte în regulă, Doina Sulac își crește singură fetița. A divorțat după trei ani de căsnicie. Artista a declarat în nenumărate interviuri că tatăl își neglijează propria fiică.

Potrivit Jurnal TV, nici interpreta Cezara nu este căsătorită și nici nu vrea să spună cine este tatăl copilului ei. Deși nu l-a văzut nimeni niciodată, interpreta susține că există în viața ei un bărbat cu care împărtășește bucuria de a fi părinte.
comments powered by Disqus