miercuri, 30 octombrie 2013, 10:39 view Vizualizări: 1082 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Diacov explică de ce a cedat funcția sa lui Marian Lupu

Foto : flux.md
Dumitru Diacov spune că nu i-a fost greu să renunțe la funcția de lider al fracțiunii PD în Parlament și că a făcut-o pentru a avea mai mult timp liber ca să se implice în activități de partid și întâlnirilor cu alegătorii, notează UNIMEDIA.

Totodată, acesta a negat că renunțarea la funcție ar avea vreo legătură cu prestația ștearsă a lui Marian Lupu, după ce acesta a rămas fără funcție în Parlament.

„Nu este o funcție extraordinar de bănoasă, de dulce, este o funcție ca și cea de deputat. Este o încercare de a repartiza angajamentele membrilor de partid. În contextul evenimentului de dimineață (n.red. - Plahotniuc a renunțat la mandatul de deputat), eu am considerat că ar fi bine să cedez și eu funcția de președinte de fracțiune. Toți membrii conducerii partidului trebuie să aibă o încărcătură maximă în această perioadă”, a menționat Diacov în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.

Întrebat dacă prin această schimbare la conducerea fracțiunii se dorește o mai mare vizibilitatea publică a liderului PD, Marian Lupu, acesta a răspuns: „Nu vreau să deschid cărțile aici. Dlui este vizibil și va fi și mai vizibil în această perioadă”.

Cuvinte cheie: deputat, Diacov, Lupu
comments powered by Disqus