marți, 26 noiembrie 2013, 2:09 view Vizualizări: 1147 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

5 zvonuri despre viața privată a lui Vladimir Putin

Foto: sobesednik.ru
Pe 25 noiembrie secretarul de presă al Președintelui FR, Dmitri Peskov, a negat că recenta vizită a lui Vladimir Putin în Coreea de Sud are legătură cu aniversarea nunții fiicei sale mai mici. Astfel, reprezentantul șefului statului a subliniat că Putin nu va spune nimic despre viața sa personală, deoarece o consideră "zonă închisă". Cu această ocazie ne-am amintit cele mai persistente zvonuri, care circulă despre viața personală a lui Vladimir Putin.

1. Zvonurile despre relația dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva au apărut pentru prima dată în 2008. Atunci, ziarul " Moskovski korrespondent " a scris despre divorțul lui Putin de soția Ludmila și viitoarea nuntă cu celebra gimnastă. Informația, preluată și de unele mass-media europene solide, a fost infirmată, iar după închiderea rapidă a ziarului, mulți s-au gîndit la plauzibilitatea publicației. În 2009 presa a scris ca Kabaeva i-a născut lui Putin un fiu.

2. Zvonurile despre o nouă idilă a lui Vladimir Putin au apărut în 2011. Personalul de fotografii oficiali a fost completat cu fotomodelul Iana Lapikova. Talentul și profesionalismul tinerei, care pînă la această neașteptată ascensiune a pozat în sedințe foto erotice, au fost puse la îndoială de fotografi cu renume. Aspectul glamuros și diletantismul i-au determinat pe mulți să creadă că tînăra este noua amantă a lui Putin.

3. În luna august 2012, în mass-media din Bulgaria a apărut informația că Vladimir Putin are un nepot. Potrivit ziarului, fiica șefului statului a născut la Spitalul Clinic Central. Informația nu a fost confirmata oficial, dar în presa bulgară noutatea despre nașterea nepotului lui Putin a parvenit de la un agent local recrutat de KGB .

4. În ciuda tuturor infirmărilor, continuă să circule zvonuri persistente că scandaloasa vedetă și militantă a opoziției, Xenia Sobciak, este fina lui Vladimir Putin. Nu este un secret faptul că președintele rus se consideră discipol al primului primar al Sankt Peterburgului, Anatoli Sobciak, așa că Putin ar putea fi și părintele spiritual al Xeniei. Cu toate acestea, în unele mass-media a circulat și teoria exotică că vedeta show-bussinesului ar fi fost amanta președintelui.

5. Cauza oficială a divorțului dintre Vladimir și Ludmila Putin a devenit programul încărcat al președintelui rus, dar acest motiv nu a mulțumit publicul. Ramzan Kadîrov, care a felicitat-o pe Ludmila Putin cu a 55-a aniversare, a numit-o "prima soție" a președintelui. Versiunea divorțului din cauza gimnastei a fost susținută de informația că în ianuarie 2013 Kabaeva i-a născut lui Putin o fiică.

comments powered by Disqus